UNITAT L'aniversari de la Natàlia

De
Publicado por

UNITAT 6: L'aniversari de la Natàlia ! (llibre) p. 57 - Alguns animals del món. 1 - El bisó és un animal d'Amèrica del nord. 2 - El cangur és un animal d'Austràlia. (cangur i no pas cangurú, cf. llibre p.57) 3 - El llama és un animal d'Amèrica del sud. 4 - El lleó és un animal de l'Africa central. 5 - Aquesta guilla és un animal d'Europa.(hi ha d'altres guilles als altres continents) 6 - El panda és un animal de Xina (Àsia) p. 59 - Endevinalla. - La solució és: La casa. p. 64 - Preguntes de control (llibre). 1 - Els amics de la Natàlia són a la classe i celebren el seu aniversari. 2 - La Natàlia bufa vuit espelmes pel seu aniversari. 3 - A la botiga, els amics de la Natàlia compren uns CDs de música. 4 - Els seus amics compren tres Cds de música catalana 5 - A casa de la Natàlia els seus amics li ofereixen el regal. 6 - La Carme, l'Emilie i en Pere van a comprar abans de les 7 h.. 7 - En David té més espelmes a casa seva. UNITAT 6 (llibreta de l'alumne) p. 33 - Preguntes globals sobre cada persona: 1 - L'Emilie desitja un bon aniversari a la Natàlia.

  • pel seu

  • natàlia

  • del francès

  • els lladres

  • animal d'amèrica del nord

  • natàlia compren uns

  • els amics de la natàlia són

  • seu aniversari

  • amb el


Publicado el : lunes, 18 de junio de 2012
Lectura(s) : 56
Etiquetas :
Fuente : crdp-montpellier.fr
Número de páginas: 4
Ver más Ver menos
UNITAT 6: "L'aniversari de la Natàlia !" (llibre) p. 57  Alguns animals del món.1  El bisó és un animal d'Amèrica del nord. 2  El cangur és un animal d'Austràlia. (cangur i no pas cangurú, cf. llibre p.57) 3  El llama és un animal d'Amèrica del sud. 4  El lleó és un animal de l'Africa central. 5  Aquesta guilla és un animal d'Europa.(hi ha d'altres guilles als altres continents) 6  El panda és un animal de Xina (Àsia) p. 59  Endevinalla. La solució és:La casa. p. 64  Preguntes de control (llibre).1  Els amics de la Natàlia són a la classe i celebren el seu aniversari. 2  La Natàlia bufa vuit espelmes pel seu aniversari. 3  A la botiga, els amics de la Natàlia compren uns CDs de música. 4  Els seus amics compren tres Cds de música catalana 5  A casa de la Natàlia els seus amics li ofereixen el regal. 6  La Carme, l'Emilie i en Pere van a comprar abans de les 7 h.. 7  En David té més espelmes a casa seva. UNITAT 6 (llibreta de l'alumne) p. 33  Preguntes globals sobre cada persona:1  L'Emilie desitja un bon aniversari a la Natàlia. 2  La Natàlia ha de bufar fort sobre les espelmes del pastis. 3  A la botiga, els amics de la Natàlia volen comprar un regal. 4  A la botiga hi ha CDs de música catalana. En Pere vol comprar jocs vídeo. 5  Els amics són a casa de la Natàlia per a oferir el regal. 6  En Pere diu a la Natàlia de tancar els ulls. p. 34  Treballem la llengua. Exercici 1  Posar el plural del nom i adj. i comparar amb el francès. 1  Un germà petit. Uns germans petits.(plural adj. com en francès) 2  Una germana petita. Unes germanes petites.(plural semblant al francès) 3  Un pare comprensiu.  Uns pares comprensius. (plural diferent del francès) 4  Una mare dolça. Unes mares dolces.(plural semblant al francès) 5  Un cosí eixerit. Uns cosins eixerits.(plural semblant al francès) 6  Una cosina eixerida. Unes cosines eixerides.(plural semblant al francès) 7  Un avi gran. Uns avis grans.(plural diferent del francès) 8  Una àvia gran. Unes àvies grans.(plural diferent del francès)
Exercici 2  Precisar les quantitats amb EN i comparar amb el francès. 1  Carme, vols més soda ? Sí,envull més. 2  David, tens espelmes a casa ?  Sí,entinc a casa. 3  Leila, prepares pastissos ? Sí,enpreparo. 4  Natàlia, tens vuit anys ? Sí,entinc vuit. 5  Alba, compres begudes ? Sí,encompro. (Aquí el pronomENs'utilitza en català com en francès). p. 35  Instal.lar cada moble al seu lloc. 1  La taula gran ha d'anar al menjador. 2  El televisor ha d'anar a la sala d'estar. 3  La biblioteca gran ha d'anar a la sala d'estar. 4  L'armari(o millor el bufet)ha d'anar a la cuina. 5  Les cadires han d'anar al menjador. 6  El llit ha d'anar a la cambra.
Exercici 2 bis:Altres mobles: Un bufet, un sofà, uns seients, un bagul, un escriptori, etc.
p. 36  Comuniquem: Precisar l'hora o el moment. 1  Mestra, quan acabem la classe ? Avui, acabema les 4de la tarda. 2  I a quina hora preparem la festa ?A les 5,després de la classe. 3  Leila, quan heu preparat el pastís ? Hem preparat el pastísa les 10del matí. 4  Quan apaga les espelmes, la Natàlia ?  Al final de la festa, desprésde les 6. 5  Carme, quan li oferim el regal ? Lioferima les 7, a casa seva. p. 37 – Còmic:Els lladres de rodes. (El text dels globus és a vegades un xic diferent).
p. 38  Activitat 1  Mots encreuats.(La casa d'en Pere)
Activitat 2  Joc d'observació: els noms dels diferents esports: 1 – Judo2 – Rem3  Llançament de pes (o de disc). 4 – Tennis5 – Futbol6  Bàsquet 7  Dansa8 – Esgrima9  Equitació 10 – Ciclisme11 – Moto12  Tir a l'arc 13 – Halterofília14 – Golf15  Salt amb pèrtiga 16 – Cursa17 – Hoquei18  Rugbi.
¡Sé el primero en escribir un comentario!

13/1000 caracteres como máximo.

Difunda esta publicación

También le puede gustar